FREERUN TRAINING

v/Monica Skjold

Jeg er en aktiv og heldig hunde-eier av 4 hunder som er bosatt på Askøy utenfor Bergen. Jeg brenner lidenskapelig for hundesporten agility og med et ønske om trening året rundt, åpnet jeg i 2014 en egen hundehall. FreeRun Training Hundehall tilbyr et stort mangfold av kurs og treningsaktiviteter innen lydighet, agility og rally. FreeRun er nyskapende innen trening og kursformer og har et mål om å engasjere flere hunde-eiere i mer aktivitet sammen med hunden sin. På knappe 2 år har FreeRun opparbeidet seg en sterkt og godt renomee i bransjen og er veldig stolt av det vi tilbyr og tilfører hundesporten i Bergen. Utover agility bruker jeg mye tid på tur i Bergens fjell med flokken som består av Nelson (11), Milan (10), Indie (4) og Samm (1). 

Som agility-utøver har jeg 11 års erfaring og min første agilityhund Milan (Chinese Crested PP) var den første av sin rase med registrert Norsk Agility og Hopp Championat + Svensk Agility og Hopp Championat. Vi har sammen vært på store mesterskap i inn og utland samt Det Norske Landslaget i 2013. Milan er enda rangert som #6 beste hund i Norge. Indie er også rangert som #6 i Norge per dags dato. 

Vårt største øyeblikk: Finaleplass og topp 10 plassering i Norwegian Open 2016 - med 2 hunder; Milan (10) og Indie (4). Norwegian Open: det største mesterskapet i Scandinavia med  de beste utøverne fra hele verden samlet- ca 140 konkurrenter pr klasse.

Mål for fremtiden:

Klatre til topp 4 i Norge, Landslagsplass for Indie (4) og Samm (1) og med et mål om å kunne hevde oss nasjonalt og internasjonalt.  Mest av alt, ønsker jeg å klare å beholde leken og gøyen med hundene - på tross av at ambisjonene vokser for hvert år. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×