Oppdretter av samojed siden 2002. 

 

Vi driver oppdrett av samojed med fokus på rasetypisk gemytt, bruksegenskaper og sunt eksteriør. For oss har det aldri vært et mål å bli størst mulig, men å avle gode tilskudd til rasen vår. Vi er opptatte av at samojeden skal fortsette å være en god polar brukshund. 

 

Kennelen har en rekke nasjonale, nordiske og internasjonale utstillingschampioner, en rekke trekkhundcert, kløvtester og WCC. Men aller mest stolte er vi at våre hunder har blitt beste hund sammenlagt på rasespesialen (løp + utstilling) 9 ganger, siste gang i 2020. 

 

For å få gode polare brukshunder krever mye fysisk og mental trening, samt riktig ernæring. Med fôr fra Orijen og Acana får hundene det de trenger for å prestere maks både i løypa, med kløv, på lange turer og i utstillingsringen. De får vakker pels med de lett gjenkjennelige sølvtuppene på dekkhårene. Vi bruker Brilliant lakseolje for ekstra fukt til pels og hud, samt for smøring av ledd. 

 

Kennelen har en rekke nasjonale, nordiske og internasjonale utstillingschampioner, en rekke trekkhundcert, kløvtester og WCC. Men aller mest stolte er vi at våre hunder har blitt beste hund sammenlagt på rasespesialen (løp + utstilling) 9 ganger, første gang i 2004 og foreløpig siste gang i 2020.