Kennel Rambull

Kennel Rambull v/Mary Heli

Kennel Rambull v Mary Heli, bosatt i Orkland, jeg fikk min første Bullmastiff i 1990, før det hadde vi bla Rottweilere og Fransk Bulldogs,  stilte ut, men drev aldri oppdrett av disse, også vært innom Miniatyr Bullterrier som maskot.

Siden da har det blitt 23 kull Bullmastiff, hvor flere valper har blitt eksportert og oppnådd Championat i flere land i Europa, Sør-Afrika, USA og Canada. Våre hunder er først og fremst familiehunder og gode turkompiser sommer som vinter, hytte på fjellet er et yndet utgangspunkt. Bor også midt i skogen der vi tar den daglige fysiske treningen, ellers blir det utstillingstreninger for de som skal stilles ut.  Min store hobby har hele tiden vært utstillinger hvor Rambull har oppnådd flere generasjoner CIB.championer, BIS på spesial og BIS internasjonal og nasjonal utstillinger, samt flere gruppeplasseringer på internasjonale/nasjonale utstillinger, HP oppdretter/avlsklasser. Mest moro de siste årene har vi nok hatt med Albin (Rambulls Quarterflash) som ble nr.8 på Bamselisten og også var mestvinnende Bullmastiff i Norge 3 år på rad.

Vi prioriterer godt gemytt og funksjonelle hunder som skal kunne gjøre jobben de var ment å gjøre fra rasens opprinnelse. Dette krever at de fores med det beste foret, og etter at vi begynte med Orijen/ACANA har det blitt enda mer energi, blankere pels og mer definerte muskler. Vi bruker også Brilliant Lakseolje i perioder og godbitene fra Fish4dogs som motivasjon under trening.